Facebook Durum Beğendirme Hilesi 2014
Yepyeni Facebook Durum Beğendirme Hilesi 2014 yılına bomba gibi gelen facebook durumlarınızı, resimlerinizi, durumlarınızı ve sayfalarınızı beğendirebilirsiniz. Beğenenlerin %100 Türktür. Hile tamamen türk olduğu için hile yaptığınızı bile anlaşılmayacak. Hilemizde asla limit ve kısıtlama yoktur.

Kullanımı:  "Buraya Tıkla" yazısına tıklayın. Adres kısmını kopyalayın ve yapıştırın. "Tokeni Yapıştır Gönder"e tıklayın gelen ekranda istediğiniz durumu beğendirmek için Durum id kısmına yine durumun ya da fotoğrafın açıldığı sekmenin adres çubuğuna gelip "fbid=343434343" böyle birşey yazıyor oradaki sadece sayıları kopyalayıp Durum ıd kısmına yapıştırın ya da alt kısımda gözüküyorsa durumunuzu seçin. Bu kadar zamanla beğenme sayısı artacaktır.


5 yorum:

  1. saolasin kardesim sitem : www.heppaylasimvar.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel teşekkürler http://superbegenim.com tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  3. Merhaba arkadaşlar size yeni çıkmış olan bir beğeni sitesi ini tanıtacağım. Kullanımı cidden baya basittir, asla reklam atmaz ve son derecede güvenilir bir sistem olmakla beraber Türkiye’de ilk ve tekdir.Superbegenim 2015-2016 yılları arasında oluşturulmuş olan bir beğeni sitesidir. Diğer beğeni hilelerinin aksine Türkiye’de tekdir ve işi benzeri yoktur. Beğeni hilesi olan superbegenim son yılların en iyisidir. Kullanımı gayet hızlı ve kullanışlı bir sistem olup Türkiye’de tekdir. Baya bir sistemimizi anlattık, şimdi sistemimizin genel özelliklerinden bahsetmek istiyorum.
    Facebook Beğeni Hilesi olan superbegenimin 12 çeşit özelliği bulunmaktadır; Durum beğendirme, yorum beğendirme, sayfa kasma , sayfa beğendirme, fotoğraf beğendirme, foto beğendirme,arkadaş kasma ve abone hilesidir. Kullanacağınız her özellik için 16 dakika standart bekleme süresi mevcuttur. Yani bir fotoğrafını beğendiren kişi 2. Fotoğrafını beğendirebilmek için 16 dakika beklemektedir.
    Superbegenim sitemize giriş yapın. Ardından “token al” butonuna basın. 5 saniye bekledikten sonra reklamı geç isimli küçük sarı butona tıklayın. HTC uygulamasına izin verin ve ardından url çubuğunda CAA isimli token kodu gelecektir. Kodun tamamını kopyalayıp sisteme yapıştırın ve uygulamamıza giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra bir çok bölümden yararlanarak durum,fotoğraf,ilişki,sayfa, beğendirebileceksiniz. Yaptığın her beğeniden sonra diğer geçiş yaparken yani başka bir şeyi beğendirmeye çalışırken her daim karşına başka şeyler çıkacak. 16 DK bekleme süresi. Ardından istediğini yapabileceksin.

    YanıtlaSil

 
Top